Ikona telefon+420 725 880 073 (PRODEJ a SERVIS)

OPRAVA PÁSOVÉHO PODVOZKU MOBILNÍM LISEM V JINDŘICHOVĚ HRADCI

Kategorie: Novinky / Blog

OPRAVA PÁSOVÉHO PODVOZKU MOBILNÍM LISEM V JINDŘICHOVĚ HRADCI

OPRAVA PÁSOVÉHO PODVOZKU MOBILNÍM LISEM V JINDŘICHOVĚ HRADCIS naši novou službou kterou nabízíme, přichází také nové příležitosti a vznikají i zajímavé spolupráce, a zrovna jednu takovou nám nabídla společnost GARNEA a.s., A jak už je z názvu zřejmé jednalo se o spolupráci při opravě podvozku pásového rypadla značky DEVELON / DOOSAN, kterou tady v ČR výhradně zastupuje právě zmíněná společnost GARNEA a.s.

Celá akce se odehrála přímo u zákazníka společnosti GARNEA a.s., Jejich úlohou byla výměna napínacího kola a při této opravě bylo nutné rozpojit články řetězu pásového podvozku a to byla část opravy kterou jsme měli na starost my a kde hlavní úlohu sehrál náš nový mobilní lis o síle 200 tun!

 Po našem příchodu na místo určení již technici od Garnea a.s. finišovali s přípravou pro následnou instalaci lisu na články řetězu tak aby oprava proběhla hladce a rychle. Po vylisování článku řetězu a rozpojení se práce ujali technici Garnei, kterí již na výměnu napínacího kola měli vše připravené a tak i samotná výměna netrvala dlouho. Po nasazení nového šponovacího kola jsme se dali znovu do akce a články řetězu znovu lehce spojili díky již výše zmíněnému mobilnímu lisu. 

Celá akce byl docela fofr, a času na focení moc nebylo ale našemu šéfovi se něco málo přece jen podařilo zachytit:

Vzájemná spolupráce na místě fungovala skvěle co si hodně ceníme a tímto také děkujeme technikům od společnosti GARNEA a.s. a také vedení servisního střediska za tuto pracovní příležitost.

print Formát pro tisk

Potřebujete poradit?
Napište nám nebo zavolejte.
E-mail [email protected]
+420 725 880 073
Ikona facebook Ikona youtube Ikona instagram